Wednesday, January 13, 2010

Wilders

Aangeslagen verliet Geert Wilders woensdag de rechtbank in Amsterdam. ''Het is echt politieke vervolging'', aldus de politicus. De rechtbank behandelde woensdag zijn bezwaar tegen vervolging wegens groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie.

"Het OM gaat verder dan waartoe het hof heeft besloten in de dagvaarding", aldus Wilders. "De vrijheid van meningsuiting staat onder druk. Het rechtssysteem in Noord-Korea is nog beter dan dat in Nederland."

Nou mijnheer Wilders, als dat nou zo is, dan raad ik u ten strengste aan om dan maar naar Noord-Korea te verhuizen. De vergelijking die u trekt is meer dan stuitend.

U heeft het over de vrijheid van meningsuiting? Goed dan, hier is mijn mening mijnheer Wilders: Mijnheer Wilders, u bent niet meer dan een vervelend stuk stront wat soms aan mijn wc-papiertje blijft hangen. Een schoonheidsprijs zal u ook niet winnen, uw hoofd doet denken aan een uitgeknepen dweiltje waarmee net de grond is geschrobt. Uw IQ schat ik op niet veel meer dan uw schoenmaat.

Nou niet boos worden Geertje, dat is toch de vrijheid van meningsuiting?

1 comment:

Unknown said...

Hoi Jacco!

Leuke site/blog heb je! Ik heb vol bewondering zitten kijken en lezen!

Veel mensen hebben dromen, misschien dromen ze over een mooi huis, of over het feit dat ze hun eigen tijd in kunnen delen of geen financiële zorgen meer hebben.

Hoe zou jij het vinden om bijvoorbeeld binnen 6 maanden je inkomen in Amerika te verdubbelen?
Het is mogelijk!

Wij hebben al veel mensen geholpen hun droom te verwezenlijken.

Durf jij je droom uit te laten komen?
Wij vragen geen geld of investeringen, het enige wat wij vragen is jou tijd!

Als je bereid bent om 1 uur van je tijd te spenderen om met ons in gesprek te gaan, dan kun je leren hoe ook jij inkomen minstens kan verdubbelen in een paar maanden tijd!

Je kan ons mailen om een geheel vrijblijvende afspraak te maken! R_Leuvekamp@hotmail.com