Wednesday, December 30, 2009

Schuddebuikjes...

Lekker schudden! Een broodje maken was geen probleem, je houdt je doosje hagel vast en de rest gaat vanzelf. Een aardbeving dus, in Baja Californie dit keer. Voor de wat minder geletterde lezertjes, dat is in Mexico. Een 5.9, op slechts 7km diep, en het was van het type S, wat betekent dat je lekker langzaam heen en weer schudt, heen en weer, heen en weer... Ik ga een broodje hagel eten, het schudden is over.

3 comments:

Jacqueline said...

Heey Jacco!

Wij hebben via allesamerika.com je blog gevonden en we viden het heel interessant om je avonturen te lezen.
Zelf zijn wij namelijk in oktober naar amerika verhuisd, ik vanuit nederland en mijn man vanuit belgie. En na wat rondgekampeerd te hebben bij vrienden zijn we terecht gekomen in... jawel.... Corona! Wat een toeval he... ;)

Dus, als je het niet erg vind houden we een oogje op je blog, en als je nog goeie tips voor ons hebt dan horen we het natuurlijk graag :P

Van die aardbeving hebben wij trouwens niks gevoeld..... En schuddebuikjes zijn lekker. :)

Groetjes, Jacqueline en Steven

Jacco said...

Hallo! Ja ik heb je commentaar pas nu gelezen, ik probeer wat vaker te bloggen, maar met twee kleuters is het leven hectisch genoeg. Wat leuk dat jullie in Corona waren.. Zijn jullie permanent in Amerika?

Jacqueline said...

Wij zijn inderdaad permanent hier. We hebben de DV2009 gewonnen en zijn afgelopen oktober deze kant op gekomen. Eerst 2 maanden in Pismo Beach om de boel op poten te zetten, (green cards afwachten, rijbewijs halen, SSN... je kent het wel), daarna 2 weekjes in Chino om een woonruimte hier in de buurt te zoeken en nu zitten we dus in Corona. En ik heb binnen 2 weken hier een baan gekregen die ondertussen ook al om is gezet in een vaste baan, dus voorlopig blijven we nog wel even plakken. ;)

En dat het hectisch is kan ik me voorstellen. hopelijk toch wel op een leuke manier hectisch. ;)

Groetjes!

Steven en Jacqueline